Avdelning

Administration

Connect

Administrationsfunktionen bygger på flera olika områden där alla har som gemensamt mål att stötta affären. Hos oss kan du bland annat arbeta inom HR, som ser till att våra medarbetare mår bra på arbetsplatsen och att rätt person hamnar på rätt plats. Dem innehar ett stort ansvar för PayEx förmåner, friskvård och arbetar löpande med att följa upp arbetsmiljön. 

Inom administrationsfunktionen finner du även PayEx Procurement, som ser till att vi har rätt leverantörsavtal utifrån de behov som verksamheten har. Här arbetar vi mycket med att bygga relationer, såväl internt som externt.

För att värna om den fysiska arbetsmiljön har vi Office & Real Estate som ser till så alla våra talanger uppnår sina respektive mål. Vi ser och skapar förutsättningar på våra kontor och säkerställer vi har den utrustning vi behöver för att verksamheten ska kunna rulla på som vanligt. På PayEx är vi måna om att våra medarbetare ska ha roligt! Därför ansvarar Office & Real Estate även för sociala aktiviteter utöver arbetstid. 

För samtliga som ingår under administrationsfunktionen så är ledordet relation. Vi möter och arbetar dagligen med andra människor och oavsett vilket utav områdena du vill arbeta inom så behöver du ha en serviceminded approach och en kreativ ådra. Men minst lika viktigt är det att du är en person som har koll på läget. Du är strukturerad, analytisk och har ett öga för ordning. 

Allt vi gör och har på PayEx är utifrån ett hållbarhetsperspektiv som vi ständigt arbetar med och informerar om. Inom dessa ramar täcker vi in finansiell- och social hållbarhet och hållbar miljö.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Utveckling och karriär

Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för hur din utveckling på PayEx kommer att bli. På PayEx finns ingen färdig mall för hur din karriär kommer att se ut. Kanske vill du specialisera dig inom ett område eller satsa på att utvecklas inom ledarskap? Ett alternativ kan vara att utvecklas genom att bygga på en bred kunskap utifrån PayEx olika affärsområden.

Vi förväntar oss att du tar tillvara på de möjligheter som finns för att utveckla dig själv och din kompetens. Det gynnar dig och hjälper dig samtidigt att på bästa sätt bidra till PayEx affär.

St Hansplan 1
62188 Visby Vägbeskrivning info@payex.com +468202400 Se sida

København

Kejsergade 2
1155 København Vägbeskrivning info@payex.com +45 3312 1030 Se sida

Stockholm

Kungsgatan 36
111 35 Stockholm Vägbeskrivning info@payex.com +46 8 20 24 00 Se sida

Jobbar du redan på PayEx Sweden?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor