Avdelning

Marketing & Communication

Connect

PayEx säljavdelning finns representerad i alla fyra länder och består utav Account managers, Key account managers, Senior account managers, Service managers och Technical service managers. Vi arbetar dagligen med våra kunder för att bibehålla en nära relation till dem och ser till att de är nöjda och lönsamma. På vår avdelning har vi även ett Inside Sales team som bland annat ansvarar för att hantera inkommande frågor från våra webbsidor och andra kanaler.

Marknads uppdrag är att stötta företaget med strategiska, operativa och kommunikationsrelaterade arbeten. Det innefattar allt ifrån sälj- och företagspresentationer, förvaltning av PayEx varumärke till event och mässor. Vi ansvarar för all PayEx externa kommunikation i norden. Avdelningen utgörs utav Head of marketing, Marketing manager, Digital marketing specialist, Communication specialist, Information management specialist. 

Marknad & sälj förenas med högt tempo och kreativitet. Här fattas snabba beslut och hålls många bollar i luften. Funktionen för sälj finns representerad över hela norden medan marknadsavdelningen är belägrad i Sverige och omfattar alla de nordiska länderna.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Utveckling och karriär

Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för hur din utveckling på PayEx kommer att bli. På PayEx finns ingen färdig mall för hur din karriär kommer att se ut. Kanske vill du specialisera dig inom ett område eller satsa på att utvecklas inom ledarskap? Ett alternativ kan vara att utvecklas genom att bygga på en bred kunskap utifrån PayEx olika affärsområden.

Vi förväntar oss att du tar tillvara på de möjligheter som finns för att utveckla dig själv och din kompetens. Det gynnar dig och hjälper dig samtidigt att på bästa sätt bidra till PayEx affär.

St Hansplan 1
62188 Visby Vägbeskrivning info@payex.com +468202400 Se sida

København

Kejsergade 2
1155 København Vägbeskrivning info@payex.com +45 3312 1030 Se sida

Stockholm

Kungsgatan 36
111 35 Stockholm Vägbeskrivning info@payex.com +46 8 20 24 00 Se sida

Jobbar du redan på PayEx Sweden?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor