Avdelning

Customer Operations

Connect

Customer Operations utgörs av 220 medarbetare fördelat på fyra enheter där vi dagligen arbetar för att överträffa kundens upplevelse från gårdagen. 

Vårt uppdrag är att leverera PayEx tjänster till våra kunder – från påskrivet avtal till betald faktura. Vi ansvarar för att hantera administrativa uppgifter, besvarar samtal, mejl och för konversationer i sociala medier med våra kunder och deras kunder.

För att skapa oss goda förutsättningar i mötet med våra kunder och slutkunder utvecklar vi ständigt vår dialog och vår kommunikativa förmåga inom ramen för Det värdefulla kundmötet. Vi arbetar även med en metod för ständiga förbättringar, där fokus är att mäta och följa upp vår leverans för att bli bättre, jobba smartare och för att ständigt öka kvalitén i leveransen till våra kunder.

Inom Customer Operations slår vårt hjärta extra för kunden och vi strävar efter att tillhandahålla den bästa av service i våra möten. Om du tycker om att ge service, har förmåga att se kundens behov, är lösningsorienterad samt gillar att samarbeta - Då är du rätt för oss!

Vi kan ge dig möjligheten att utvecklas och växa genom roller där du får ansvar, ges möjlighet att arbeta med förbättringar och vara delaktig i beslut. Du kan göra karriär inom rollen som Customer Adviser eller utvecklas vidare mot olika håll såsom tex. ledare eller specialist.

 

Utveckling och karriär

Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för hur din utveckling på PayEx kommer att bli. På PayEx finns ingen färdig mall för hur din karriär kommer att se ut. Kanske vill du specialisera dig inom ett område eller satsa på att utvecklas inom ledarskap? Ett alternativ kan vara att utvecklas genom att bygga på en bred kunskap utifrån PayEx olika affärsområden.

Vi förväntar oss att du tar tillvara på de möjligheter som finns för att utveckla dig själv och din kompetens. Det gynnar dig och hjälper dig samtidigt att på bästa sätt bidra till PayEx affär.

St Hansplan 1
62188 Visby Vägbeskrivning info@payex.com +468202400 Se sida

København

Kejsergade 2
1155 København Vägbeskrivning info@payex.com +45 3312 1030 Se sida

Stockholm

Kungsgatan 36
111 35 Stockholm Vägbeskrivning info@payex.com +46 8 20 24 00 Se sida

Jobbar du redan på PayEx Sweden?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor