Avdelning

IT

Connect

 

Är du en nytänkande, kreativ och modig person som vill ta chansen att växa med en av nordens främsta experter på betalningar? Oavsett om du är Backend- eller webbutvecklare, en hungrig support-/nätverkstekniker, Devops eller testare. Med rätt bakgrund och inställning har vi utmaningen för dig.

Vi gör det möjligt för våra kunder att betala och ta betalt, oavsett kanal eller betalsätt. Och just nu befinner vi oss mitt i en tillväxtresa där vi söker fler medarbetare till vår IT-avdelning i Visby, på Gotland.

Gotland beskrivs som platsen där nutid möter dåtid, där det finns både högt tempo och lugn. Som en stor småstad. Här på Gotland finns PayEx, Arbetsplatsen som drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda.  Här ges medarbetare utrymme att tänka nytt och ha ansvar under frihet.  Vi arbetar i mindre team som har ett helhetsansvar för våra respektive områden där du blir en spelare att räkna med. För att skapa en tydlig och strukturerad tillvaro jobbar vi enligt Scrum-metoden där vi kontinuerligt levererar våra mål

Vår ambition är att alltid ligga i framkant och kanske är det just dig vi söker för att uppnå vår vision: Förr eller senare ska alla betala via PayEx.

 

Utveckling och karriär

Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för hur din utveckling på PayEx kommer att bli. På PayEx finns ingen färdig mall för hur din karriär kommer att se ut. Kanske vill du specialisera dig inom ett område eller satsa på att utvecklas inom ledarskap? Ett alternativ kan vara att utvecklas genom att bygga på en bred kunskap utifrån PayEx olika affärsområden.

Vi förväntar oss att du tar tillvara på de möjligheter som finns för att utveckla dig själv och din kompetens. Det gynnar dig och hjälper dig samtidigt att på bästa sätt bidra till PayEx affär.

St Hansplan 1
62188 Visby Vägbeskrivning info@payex.com +468202400 Se sida

København

Kejsergade 2
1155 København Vägbeskrivning info@payex.com +45 3312 1030 Se sida

Stockholm

Kungsgatan 36
111 35 Stockholm Vägbeskrivning info@payex.com +46 8 20 24 00 Se sida

Jobbar du redan på PayEx Sweden?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor